Učiteljica je ceo dečji svet!

Svi pamtimo naše učiteljice kao osobe koje su nam među najdražima u našem detinjstvu. Sada kada smo odrasli šta smo uradili za njih, da li smo mi njima nekada pomogli i da li želimo da njihov status učiteljica (i učitelja naravno) naše dece bude bolji?

Pa nažalost, malo toga. Surova realnost, kapitalizam i srozavanje obrazovanja na niske grane dalo je za rezultat da se i položaj učiteljica dovede na niske grane, i materijalno i društveno.

Naše udruženje se zalaže i trudiće se da svim sredstvima ukaže na težak položaj učitelja danas i pomogne da on postane bolji i vrati se na nivo koji je imao makar 1990.godine. O da, borićemo se!

Svim učiteljima obezbediti pod hitno normalne zarade od kojih mogu da obezbede egzistenciju kako ti problemi ne bi uticali na njihov rad i kako bi deca imala kvalitetan vaspitno-obrazovni rad i razvijala se na pravi način. Kako bi postali dobri i kvalitetno obrazovani ljudi.

Mi roditelji, smo to dužni našim učiteljicama key differences, jer su nam one zasigurno bile “treći roditelj”, davale sebe požrtvovano i to ne smemo zaboraviti.

Takođe, roditelji ne dopustite sebi rasprave sa učiteljima jer oni zasigurno vide obrazovni proces bolje od vas! Budite njihov parnet i tako pomozite svojoj deci. Dete jeste vaše ali obrazovanje u školi nije.

Pozivamo učitelje da nam se jave da zajedno naš predlog bude kvalitetniji!

Učiteljica je jedan ceo detetov svet!

Mi znamo imena naših učiteljica, a vi? Ako znate napišite u komentaru, da im se zahvalimo na taj način.

Zejedno smo lepši i jači!

 

4 Replies to “Učiteljica je ceo dečji svet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *